Sokat spórolhatsz januárban az előre foglalással

2024 januárjában lefoglalózott csoportos nyaralásotokra, pihenésetekre, bulitokra most akár 30% kedvezményt adunk.

20% vagy 30% kedvezmény januári foglalózással csoportoknak

Legalább 15 fővel készültök nyaralni, pihenni vagy bulizni?

Ha 2024 januárjában lefoglalózzátok a programot, spóroltok vele:

  • 50%-os foglalózással 20% kedvezmény

  • teljes összegű foglalással 30% kedvezmény

Nagy vendégházunkban maximum 18 fő helyezhető el. A földszinten három kétágyas fürdőszobás szoba található, míg fent 12 pótágy került elhelyezésre tetőtéri félszobákban, amelyekhez közös fürdőszoba és egy külön WC is tartozik. A ház nappalija és felszerelt konyhája ideális a party előkészítésére és helyszíneként is. A ház bérleti díja létszámtól függetlenül szombati éjszakára 180.000 Ft, vasárnap éjszakától péntek éjszakáig 150.000 Ft/éj, ebből jön le a kedvezmény*. FRISSÍTÉS: a nagy érdeklődésre való tekintettel nagy vendégházunkban 01.15-01.28. között beérkező foglalások esetén elsősorban minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén tudjuk tartani a kedvezményt.

Apartmanjaink maximum 4 fősek, melyekben egy légtérben franciaágy és kanapé található, valamint konyhasarok és fürdőszoba. A nyolc apartman kettesével összenyitható belső ajtóval. Az apartmanok ára 36.000 Ft/apartman/éj, ebből jön le a kedvezmény*.

Ha sokan vagytok, kérjétek egyedi ajánlatunkat, akár a teljes farmra!

Sütögessetek és bográcsozzatok a grillteraszon. Szauna és dézsa rendelkezésetekre áll, melyeknek napi egyszeri felfűtését tartalmazza az ár, további díja pedig csak az elfűtött fa ára. Jó időben medencénket is tudjátok használni.

*Az ár nem tartalmazza az IFA-t, amely helyben fizetendő minden vendég után.