Rendezvények

Esküvőhelyszín

Ideális esküvőhelyszín azoknak, akik szeretik a zöld környezetet, egy olyan hely, ahol a romantika és a természet összeolvad. A gyönyörű pázsitos terület, a kerti tó, a fák és a virágok színpompája mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nagy nap tökéletesen teljesedjen ki. A friss levegő és a nyugodt környezet pedig a vendégeket is elvarázsolja. Az esküvői ceremóniára és a fogadásra is számos lehetőség áll rendelkezésre ezen a varázslatos helyen.

Legénybúcsú, lánybúcsú, születésnap

Tökéletes választás legény- vagy lánybúcsúk, valamint születésnapok helyszíneként. Nálunk nem kell aggódni a hangerő miatt, hiszen távol vannak a szomszédok. Ez a hely ideális választás azoknak, akik szeretnének egy felejthetetlen éjszakát eltölteni barátaikkal. A hangulat felszabadult és bulizós, így garantáltan jól fogjátok érezni magatokat. Ha egy olyan helyre vágytok, ahol hajnalig tarthat a buli, akkor nálunk a helyetek!

Csapatépítő programok

Legyen szó egy egynapos vagy többnapos eseményről, kültéren vagy fedett helyszínen, játékos vagy extrém kihívásokkal teli programokat választhatunk. A programok célja, hogy összehozzák a csapat tagjait, erősítsék a kommunikációt és a kapcsolatokat, valamint segítsenek a problémamegoldásban és a csapatmunkában. Néhány fős teambuilding vagy akár 100 fős céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk szakképzett és tapasztalt csapatunkkal.

Ifjúsági táborok, gyerektáborok, felnőtt táborok, edzőtáborok

Ha olyan helyszínt keresel a táborodnak maximum 50 főig, ahol mindenre van megoldás, akkor jó helyen jársz. A Tündér Farm ideális minden korosztály táboroztatásához, akár nyáron, akár más iskolaszünetekben. A nagy terület miatt edzőtáborok megrendezéséhez is tökéletes, a környező túraútvonalak miatt számos kiegészítő programra ad lehetőséget. Közös szalonnasütés, bográcsozás, vagy akár csak a tábortűz körül közös éneklés. Partnerünk közreműködésével akár teljes ellátással, kedvező tábori menü árakkal.